Case

Me@work

Gebruiksvriendelijke webapp maakt het werken aan je eigen professionele competenties eenvoudig, doeltreffend en leuk.

Online service

Me@work is een pilotproject van SoFoKleS, het Sociaal Fonds voor de Kennissector. De workflow van Me@work motiveert én helpt werknemers structureel bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling. Als gebruiker formuleer je stap voor stap ambities en ontwikkeldoelen voor de komende jaren en formuleer je bijbehorende prioriteiten en acties. Waardevolle leer- en ontwikkelmomenten leg je in de praktijk vast in de vorm van notities, foto’s en documenten.

Op de tijdlijn en via datavisualisaties wordt zo inzichtelijk op welke wijze je aan de voorgenomen ambities en doelen hebt gewerkt. Het onderdeel Voortgang toont hoogtepunten van jouw persoonlijke ontwikkeling en kan eenvoudig gedeeld worden met anderen om zo van elkaar te kunnen leren.

Snel en structureel werken aan professionele ontwikkeling

In een tijd waarin we continu werken aan onze eigen professionele ontwikkeling, biedt een tool als het Me@work uitkomst. Vaak gaat het werken aan de eigen ontwikkeling immers gepaard met een hoop papierwerk. Me@work maakt een einde aan deze tijdrovende bezigheid. Met de gebruiksvriendelijke webapp wordt het volgen van het leerproces en het werken aan de eigen competenties weer eenvoudig, doeltreffend en leuk.

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Ivo Hermans.

Me@work - ambities? nou, gewoon alles
Me@work - ambities? nou, gewoon alles
me-at-work.nl