Prijswinnend familiebedrijf

Wat ooit begon met drie broers die hun krachten bundelden, is nu een team van vijftien Drupal professionals en strategen.

Maurice, Martijn en Ivo Hermans richtten in 2011 Betawerk op: Een full service internetbureau, met de drijfveer om te pionieren in de online wereld. Inmiddels is Betawerk uitgegroeid tot specialist in innovatieve online projecten met een complex karakter. Ons team helpt organisaties met het realiseren van digitale oplossingen, in een wereld waar fysiek en online steeds sterker met elkaar in verbinding staan.

De Betawerk studio barst van de ambitie

Bij Betawerk zijn we verliefd op ons vak. Wij vinden het een uitdaging om door middel van online strategie klanten meerwaarde te bieden. Websites en apps zijn voor ons geen op zichzelf staande tools, maar onderdeel van een slimme, vernieuwende aanpak. En ons vakmanschap gaat verder dan alleen het opleveren van een goed product. Zelfs tot na oplevering, blijven we betrokken door het verlenen van service.

Prijswinnend

Ons hart gaat sneller kloppen van projecten met een sterke maatschappelijke impact. Die liefde voor wat we doen ziet u dan ook terug in de projecten die we hebben gerealiseerd: in 2016 wonnen met onze case voor het MUMC+ de Zilveren Dutch Interaction Award, de belangrijkste prijs voor online in Nederland. In 2017 leverde ons werk drie nominaties voor de Drupal Splash Award op, de Award voor Mijn U-center werd verzilverd.

Hier komen we vandaan

Betawerk is gevestigd in de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, het hart van de voormalige Nederlandse mijnstreek. Wij voelen ons sterk verbonden met de regio. Wij vinden dat wij als bedrijf een rol hebben in de gemeenschap waarin wij geworteld zijn.