Professionals in online services

Betawerk is een full service internetbureau dat al meer dan 15 jaar werkt aan online services. We zijn gespecialiseerd in innovatieve projecten met een complex karakter en werken voornamelijk voor organisaties die zich op een nieuwe manier moeten verhouden tot de veranderende samenleving.

Betawerk is ontstaan uit de samenwerking tussen Maurice, Martijn en Ivo Hermans, drie broers die waarde hechten aan kwaliteit en het liefst werken vanuit een inhoudelijke vraag. Afkomstig uit verschillende achtergronden bundelen ze hun krachten sinds 2011 in Betawerk. Inmiddels bestaat Betawerk uit een heel team van professionals met verschillende expertises. Onze developers en designers werken in elk project van begin af aan nauw samen met onze interaction designers en contentprofessionals. Samen helpen ze de ambities van onze klanten waar te maken.

Betawerk is, net als de samenleving waarin we werken, voortdurend in ontwikkeling. Onze aanpak is authentiek en duurzaam. We zijn ons bewust van onze rol in de gemeenschap waarin ons bedrijf geworteld is. Vanuit ons kantoor in het centrum van Heerlen werken we iedere dag aan de toekomst.

Bij Betawerk kun je je persoonlijke ambities waarmaken. Iets voor jou?

Werken bij Betawerk