6 september 2016

Betawerk naar Brightlands Smart Services Campus

Betawerk is per woensdag 7 september nieuwe bewoner van de Brightlands Smart Services Campus, dé hotspot voor smart services.

Brightlands Smart Services Campus

De Brightlands Smart Services Campus is gehuisvest in het GKII-gebouw van APG in Heerlen en wil kennis, talent en ondernemerschap op het gebied van data science, informatietechnologie en servicedesign in de regio binden en verbinden. Data vormen de basis voor antwoorden op vragen die nooit eerder zijn gesteld en daarmee ook voor grote vraagstukken op het vlak van duurzaamheid en gezondheid.

Directeur Martijn Hermans:Betawerk bestaat dit jaar vijf jaar. Omdat ons huidige kantoor te krap werd, zochten we een nieuwe plek om Betawerk verder uit te bouwen. Als webbureau zijn we onderscheidend door de manier waarop we complexe vragen vertalen naar gebruiksvriendelijke en communicatieve sites en apps. Die expertise gaan we inbrengen in de Brightlands Smart Services Campus, om gezamenlijk met andere deelnemers innovatieve projecten te ontwikkelen. Na het winnen van de Zilveren Dutch Interactive Award eerder dit jaar zien we de verhuizing als een logische stap, passend bij de ambitie van Betawerk.

CEO Peter Verkoulen van de Brightlands Smart Services Campus over de samenwerking: “Het expertise- en ambitieniveau van Betawerk sluit naadloos aan bij onze ambities als campus. Een community waar innovatieve start-ups en bestaande bedrijven, vooruitstrevende kennisinstituten, onderzoekers, studenten en investeerders samenwerken aan de toekomst van slimme diensten, met behulp van innovatieve technologieën. Wij zijn dan ook trots om Betawerk te verwelkomen als een van onze bewoners.” 

 

Kom bij ons langs

Brengt u een bezoek aan de Campus? Kom dan ook bij ons langs. Betawerk zit op niveau 0, naast de lunchroom. Tot binnenkort!