Kom jij ons team versterken?

Betawerk biedt een creatieve en inspirerende werkomgeving, waarin je aan uitdagende projecten werkt. Samen met een team van ervaren collega's streef je de best mogelijke kwaliteit na. Wij bieden je ruimte om jouw ambities waar te maken.

Graduate interns

SMART INSIGHTS, WISE DECISIONS

Afstudeerstages 2017: online service vertaalt data naar inzicht


Betawerk werkt nauw samen met een regionaal economisch onderzoeksbureau en fullservice marktonderzoeksbureau. Online speelt een steeds grotere rol in hun dienstverlening vanwege de veranderende behoefte van hun klant: deze wil direct inzicht hebben op basis van real-time gegevens. De rol van Betawerk is het ontwikkelen van state-of-the-art online services die invulling geven aan deze behoefte. 

Afhankelijk van de door jou gevolgde opleiding ligt de invalshoek van de afstudeerstage bij design of development.

Jouw invalshoek: Design

Jouw opdracht is het ontwerpen van een online service met maximale waarde voor de klanten van het onderzoeksbureau. Je onderzoekt welke kansen technische innovaties zoals big data, data intelligence en datavisualisaties bieden. Met behulp van service-designmethodieken werk je vervolgens een high-fidelityprototype uit dat een hoge mate van usability kent. 

Jouw invalshoek: Development

Jouw opdracht is het ontwerpen van een technische infrastructuur waarmee het onderzoeksbureau maximale waarde kan bieden voor haar klanten. Je onderzoekt welke kansen technische innovaties zoals artificial intelligence, big data, data intelligence bieden. Je vertaalt dit in een technisch plan en proof-of-concept. 

Wat bieden wij?

Betawerk biedt een real-life casus, een marktconforme vergoeding, begeleiding van ons prijswinnend team en een inspirerende werkomgeving op de Brightlands Smart Services Campus. 

Over Betawerk

We helpen organisaties met het scherpstellen van hun online strategie en houden ervan slimme concepten te ontwikkelen voor complexe vragen. Dit doen wij als fullservice internetbureau. Wij ontwikkelen sites en apps, leveren hoogwaardige managed services en hebben een team van consultants. We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en worden razend enthousiast van ambitieuze projecten. 

Winner Dutch Interactive Awards

In juni 2016 won Betawerk een Zilveren Dutch Interactive Award, dé Nederlandse prijs voor het beste interactieve werk van het jaar. Het was voor het eerst in vijf jaar dat een Limburgs internetbureau de Award in ontvangst mocht nemen.
Wij zijn partner én bewoner van de Brightlands Smart Services Campus te Heerlen, dé broedplaats voor nieuwe innovatieve smart services. 

Heb je interesse in deze stages óf heb je zelf een idee voor een geïnspireerde afstudeerstage? Stuur dan jouw CV en motivatie naar Ivo Hermans.

Betawerk Interaction Design Stage  

WE'RE HIRING

Ons team is nooit compleet. We zijn altijd op zoek naar creatief talent om ons team te versterken, als medewerker, stagiair of als freelancer. Ook als er voor jou op dit moment geen concrete vacatures of stages aangeboden worden, nodigen we je uit om je CV, motivatie en portfolio in te sturen. Stuur je e-mail naar info[at]betawerk.nl.