We're hiring!

Betawerk biedt een creatieve en inspirerende werkomgeving, waarin je aan uitdagende projecten werkt. Samen met een team van ervaren collega's streef je de best mogelijke kwaliteit na. Wij bieden je ruimte om jouw ambities waar te maken.

Bekijk onze vacature Senior Developer.

Ons team is nooit compleet. We zijn altijd op zoek naar creatief talent om ons team te versterken, als medewerker, stagiair of als freelancer. Ook als er voor jou geen concrete vacatures of stages aangeboden worden, nodigen we je uit om je CV, motivatie en portfolio in te sturen. Stuur je e-mail naar info@betawerk.nl.

Over Betawerk

Wij creëren digitale oplossingen voor complexe uitdagingen in een veranderende wereld. Dit doen wij door het ontwikkelen van top websites en applicaties, met Drupal, en slimme online strategieën, aan de hand van Service Design Thinking. We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën en worden razend enthousiast van ambitieuze projecten.

Winner Dutch Interactive Awards

In juni 2016 won Betawerk een Zilveren Dutch Interactive Award, dé Nederlandse prijs voor het beste interactieve werk van het jaar. Het was voor het eerst in vijf jaar dat een Limburgs internetbureau de Award in ontvangst mocht nemen.

Brightlands

Wij zijn partner én bewoner van de Brightlands Smart Services Campus te Heerlen, dé broedplaats voor nieuwe innovatieve smart services.