We Love Drupal

Drupal is één van de meest gebruikte CMS'en ter wereld en ondersteunt organisaties als Tesla, Greenpeace, Care International en talloze universiteiten en overheden. Organisaties kiezen voor Drupal vanwege schaalbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Met Drupal helpen wij onze opdrachtgevers op een creatieve manier hun online identiteit te versterken, de interactie met hun doelgroepen te aan te gaan en hun medewerkers te ondersteunen om beter en makkelijker te communiceren.

Drupal 9

We werken altijd met de laatste versie van Drupal, dit is momenteel versie 9. Qua functionaliteit vrijwel identiek aan Drupal 8, maar de onderliggende techniek is vernieuwd. Omdat deze vernieuwing al lang op de planning stond is upgraden van 8 naar 9 eenvoudig. Upgraden van Drupal 7 naar 9 heeft echter meer omhanden.

Upgrade naar Drupal 9

We Love Drupal
De startpagina's van Continium Discovery Center, Columbus Earth Theater en Cube Design Museum
Continium Discovery Center: Tentoonstellingen, Startpagina en Dagagenda
Met de Kijkwijzer kunnen leerlingen ter plekke op hun smartphone hun CKV-opdracht maken
Als docent eenvoudig, snel en structureel aan je competenties werken met Onderwijspaspoort
Start de quickscan… Kan Service Innovation uw concurrentiepositie verbeteren?
Inlife zet de kracht van de omgeving in om het dagelijks leven van de dementerende, mantelzorger en hun omgeving prettiger en gemakkelijker te maken
Inlife zet de kracht van de omgeving in om het dagelijks leven van de dementerende, mantelzorger en hun omgeving prettiger en gemakkelijker te maken
IBA Parkstad - met een tijdlijn, nieuwsoverzichten, filmpjes en een interactieve projectkaart
Smart Services Hub: een samenwerkingsverband dat slimme oplossingen ontwikkelt op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening

Veilig, betrouwbaar en toegankelijk

Drupal is een volwassen, betrouwbaar CMS dat ontwikkeld is met robuuste veiligheid als uitgangspunt. Een dedicated security-team en een wereldwijde community werken dagelijks aan de veiligheid van het platform en toetsen deze aan de hoogste standaarden. Het systeem is volledig mobile first opgezet en out-of-the-box WCAG2.1 compliant, daarmee garanderen we een naadloze user experience op elk apparaat.

 

Meer dan 10 jaar ervaring met Drupal

 

Contentbeheer

De intuïtieve tools in Drupal maken contentbeheer voor redacteuren eenvoudig. Met uitgebreide rollen, rechten en workflows krijgen zelfs de grootste organisaties eenvoudig grip op creatie, validatie en publicatie van hun content.

Actief community-lid

De voortdurende vernieuwing van het systeem vindt plaats in één van de meest actieve communities van de wereld en telt maar liefst 35.000 ontwikkelaars. Drupal werkt vanuit drie basisprincipes: flexibiliteit, teamwork en modulariteit. Principes die ons aanspreken en we uitdragen. Daarom zijn we actief in de Drupal-community, lid van Stichting Drupal Nederland, Drupal Association Organization Member en sponsor van de jaarlijkse DrupalJam.

Betawerk is Drupal Association Organization Member en SDN Organisatie Partner Betawerk is Drupal Association Organization Member en SDN Organisatie Partner