We Love Drupal

Drupal is één van de meest gebruikte CMS'en ter wereld en ondersteunt organisaties als Tesla, de volledige Australische overheid en talloze universiteiten. Organisaties kiezen voor Drupal vanwege haar schaalbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Meer dan 10 jaar Drupal-ervaring

Met Drupal helpen wij onze opdrachtgevers op een creatieve manier hun online identiteit te versterken, de interactie met hun doelgroepen te aan te gaan en hun medewerkers te ondersteunen om beter en makkelijker te communiceren.

We Love Drupal
De startpagina's van Continium Discovery Center, Columbus Earth Theater en Cube Design Museum
Continium Discovery Center: Tentoonstellingen, Startpagina en Dagagenda
Met de Kijkwijzer kunnen leerlingen ter plekke op hun smartphone hun CKV-opdracht maken
Als docent eenvoudig, snel en structureel aan je competenties werken met Onderwijspaspoort
Start de quickscan… Kan Service Innovation uw concurrentiepositie verbeteren?
Inlife zet de kracht van de omgeving in om het dagelijks leven van de dementerende, mantelzorger en hun omgeving prettiger en gemakkelijker te maken
Inlife zet de kracht van de omgeving in om het dagelijks leven van de dementerende, mantelzorger en hun omgeving prettiger en gemakkelijker te maken
IBA Parkstad - met een tijdlijn, nieuwsoverzichten, filmpjes en een interactieve projectkaart
Smart Services Hub: een samenwerkingsverband dat slimme oplossingen ontwikkelt op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening

Mobile first

We werken altijd met de nieuwste versie van Drupal (momenteel versie 8). Dit systeem is volledig mobile first opgezet. Daarmee garanderen we een naadloze user experience op elk apparaat. Ook voor redacteuren.

Drupal websites Betawerk

Veilig, betrouwbaar en toegankelijk

Drupal is een volwassen, betrouwbaar CMS dat ontwikkeld is met robuuste veiligheid als uitgangspunt. Een dedicated security-team en een wereldwijde community werken dagelijks aan de veiligheid van het platform en toetsen deze aan de hoogste standaarden. Het systeem is ook out-of-the-box WCAG2.1 compliant.

Contentbeheer

De intuïtieve tools in Drupal maken contentbeheer voor redacteuren eenvoudig. Met uitgebreide rollen, rechten en workflows krijgen zelfs de grootste organisaties eenvoudig grip op creatie, validatie en publicatie van hun content.

Betawerk is Drupal Association Organization Member en SDN Organisatie Partner Betawerk is Drupal Association Organization Member en SDN Organisatie Partner

Actief community-lid

De voortdurende vernieuwing van het systeem vindt plaats in één van de meest actieve communities van de wereld en telt maar liefst 35.000 ontwikkelaars. Drupal werkt vanuit drie basisprincipes: flexibiliteit, teamwork en modulariteit. Principes die ons aanspreken en we uitdragen. Daarom zijn we actief in de Drupal-community, lid van Stichting Drupal Nederland, Drupal Association Organization Member en sponsor van de jaarlijkse DrupalJam.