We love Drupal

Met meer dan 200 nieuwe features en verbeteringen zet Drupal 8 een nieuwe standaard in opensource websitebeheer.

Als full service internetbureau leveren wij hoogwaardige websites, apps en services. Met ruim 10 jaar ervaring zijn we experts in het ontwikkelen met Drupal, één van de meest gebruikte opensource CMS (Content Management Systems) ter wereld. De hoogstaande kwaliteit en elegantie van de software en de ongekende flexibiliteit sluiten naadloos aan bij ons streven naar het maximale resultaat.

We Love Drupal
De startpagina's van Continium Discovery Center, Columbus Earth Theater en Cube Design Museum
Continium Discovery Center: Tentoonstellingen, Startpagina en Dagagenda
Met de Kijkwijzer kunnen leerlingen ter plekke op hun smartphone hun CKV-opdracht maken
Als docent eenvoudig, snel en structureel aan je competenties werken met Onderwijspaspoort
Start de quickscan… Kan Service Innovation uw concurrentiepositie verbeteren?
Inlife zet de kracht van de omgeving in om het dagelijks leven van de dementerende, mantelzorger en hun omgeving prettiger en gemakkelijker te maken
Inlife zet de kracht van de omgeving in om het dagelijks leven van de dementerende, mantelzorger en hun omgeving prettiger en gemakkelijker te maken
IBA Parkstad - met een tijdlijn, nieuwsoverzichten, filmpjes en een interactieve projectkaart
Smart Services Hub: een samenwerkingsverband dat slimme oplossingen ontwikkelt op het gebied van de financiële en zakelijke dienstverlening

Build something amazing

Het nieuwe Drupal 8 is mobile friendly opgezet, biedt een responsive beheeromgeving, heeft zeer krachtige opties voor meertaligheid, verrijkt de inhoud met metadata voor zoekmachines en verbeterde toegankelijkheid voor onder meer slechtzienden, maakt het mogelijk inhoud direct in de pagina te bewerken én biedt uitgebreide mogelijkheden voor uitwisseling met bestaande systemen, websites en apps. 

Drupal websites Betawerk

Meer dan 1 miljoen websites wereldwijd draaien op het Drupal-framework. De continue vernieuwing aan het systeem komt tot stand in een van de meest actieve communities van de wereld: maar liefst 35.000 ontwikkelaars werken mee aan Drupal. Het succes is te herleiden naar de drie basisprincipes die consequent worden nageleefd: flexibiliteit, teamwork en modulariteit. Principes die ons erg aanspreken en die we graag mede uitdragen.

We zijn dan ook actief in de Drupal-community, lid van Stichting Drupal Nederland en Drupal Association Organization Member. 

Betawerk is Drupal Association Organization Member Betawerk is Drupal Association Organization Member en SDN Organisatie Partner

Betawerk is klaar voor Drupal 8

Ons team heeft zich intensief voorbereid op de komst van de nieuwe release en zelfs bijgedragen aan de technische ontwikkeling van core-software. De belangrijkste voordelen van het nieuwe Drupal 8 voor u op een rij:

Mobiel als DNA

Mobiel als DNA

Drupal was al geschikt voor mobiele weergave maar is met Drupal 8 mobile first. Zo is de standaard van HTML5 nu volledig geïntegreerd in de mobiele interfaces. En dat levert voor webbezoekers de best mogelijke user experience op.

Moeiteloos content aanpassen

Moeiteloos content aanpassen

Drupal 8 maakt het gemakkelijker dan ooit om content van een site aan te passen. Redacteuren kunnen met inline editing direct in de pagina teksten veranderen. Daarnaast is het site-beheer volledig responsive, waardoor het nu mogelijk is om met tablet of smartphone wijzigingen aan een site aan te brengen.

Nieuwe core

Nieuwe core

Onder de motorkap is Drupal grondig aangepakt. De achterliggende software is opnieuw opgebouwd. Veel aandacht is besteed aan de vereenvoudiging van integratie van webservices en aan nieuwe tools voor ontwikkelaars om sites te kunnen inrichten.

Verbeterde meertaligheid

Verbeterde meertaligheid

Het systeem voor meertaligheid heeft een volledige re-design ondergaan. Met ingebouwde schermfuncties en automatische updates van vertaalsoftware is vertalen van content én interface een stuk vereenvoudigd.

Krachtig en betrouwbaar

Krachtig en betrouwbaar

De toegankelijkheid en veiligheid van Drupal zijn verbeterd dankzij de toepassing van wereldwijde standaarden. Bovendien zijn er meer mogelijkheden voor het aanbrengen van koppelingen met third-party software.