Onafhankelijk advies, duurzaam resultaat

Een succesvol internet draait om het vinden van het optimum tussen de behoeften van klanten/gebruikers en het belang van de organisatie. Alles draait om het ontwikkelen van online services die passen bij de voortdurend veranderende behoeften van de consument.

Het steeds vinden van dit optimum beschouwen wij als onze missie. Wij richten ons daarbij op een perfecte gebruikerservaring en betrouwbaarheid van de online service. Met maximaal resultaat als gevolg. Ons team van consultants heeft strategische ervaring in projecten voor overheid, onderwijs, zorg en bedrijfsleven.

Wij leveren ondere andere

Ons advies is onafhankelijk. Met uw belang voorop brengen we uw online omgeving in kaart, vinden we kansen en risico's en adviseren we over een succesvolle toekomst. Onze stukken zijn op verzoek whitelabel.  

Co-creatie

Om maximaal resultaat te behalen werken we in co-creatie met onze opdrachtgevers door het toepassen van methodieken als Service Design Thinking en Agile. Zo verzekeren we dat onze strategieën realistisch en uitvoerbaar zijn binnen organisaties en op draagvlak kunnen rekenen. 

Co-creatie met Brandweer Zuid-Limburg
Co-creatie met Brandweer Zuid-Limburg
Co-creatie met Brandweer Zuid-Limburg

Duurzame digitale strategie

Wij kijken verder. Onze strategieën, net als onze websites & apps, gaan daarom lang mee. Natuurlijk zijn we niet blind voor korte termijnwinst. Ons advies zorgt voor effectieve oplossingen, nu en in de toekomst.

Implementatie 

Een strategie is zo goed als de daadwerkelijke uitvoering. Daarom dragen we ook bij aan de implementatie van ons strategisch advies. Dat doen we in de volle breedte: we helpen uw organisatie te veranderen waar nodig, leveren communicatie en online marketing en realiseren digitale diensten in de vorm van websites & apps. Omdat we streven naar onafhankelijk advies werken we regelmatig met gespecialiseerde partners samen. Zo halen we maximaal resultaat uit de uitvoering van onze strategieën.