Snelle en effectieve websites & apps

Betawerk levert effectieve websites en apps aan overheden, zorg, het onderwijs en commerciële partijen. Onze open source-oplossingen zijn schaalbaar, toegankelijk, veilig en AVG-proof. We maken gebruik van Drupal, een van 's werelds meest gebruikte CMS'en. We zetten beproefde methodes in om tot succesvolle oplossingen te komen.

Bekijk ons werk

 

De gebruiker centraal

Gebruikers van sites en apps willen iets zien, doen of regelen. We benaderen sites en apps dan ook als diensten en zorgen ervoor dat gebruikers optimaal worden bediend. Hoe complex het onderliggend proces ook is, de gebruikerservaring dient te allen tijde simpel te zijn. Betawerk doet geen concessies aan de user experience (UX). Onze techniek staat ten dienste van deze ervaring.

Explore Maastricht

Samen succesvol

Ons beste werk ontstaat door optimaal gebruik te maken van de expertise van onze klanten. We gebruiken methodes als co-creatie, Service Design Thinking en Agile in om in korte tijd tot gedragen en effectieve oplossing te komen. 

Multisite: efficiënt meerdere sites beheren

Met onze multisite-oplossing beheren organisaties efficiënt hun collectie websites. Gebruikersbeheer, hosting en beveiliging vinden plaats vanuit één CMS en functionaliteiten en content ontwikkeld voor één website worden gedeeld met alle andere websites.

Gecertificeerde informatiebeveiliging

Al onze oplossingen zijn veilig en zorgen voor maximale bescherming van persoonsgegevens. Mede daarom kiezen overheden, zorginstellingen en organisaties zoals kinderopvang voor Betawerk. We zijn ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Toegankelijk

Al onze oplossingen voldoen out-of-the-box aan de WCAG2.1-standaard. Waar nodig voldoen onze websites aan de allerstrengste toegankelijkheidseisen. Ons meest recente werk voldoet ook aan de Europese toegankelijkheidsrichtlijn EN 301 549. We hebben ervaring met gebruikersonderzoek en tools voor toegankelijkheid zoals Readspeaker, Browsealoud en Siteimprove.

Meetbaar en conversiegericht

Onze sites en apps zijn altijd doelgericht en geoptimaliseerd voor conversie. Ook werken we na oplevering structureel mee aan het verhogen van uw online succes. De resultaten van sites en apps maken we meetbaar in alle gangbare analysetools (Analytics, Tag Manager, Hotjar, Siteimprove, etc.). 

Powered by Drupal

Achter al onze websites en apps draait Drupal, een stabiel en veilig open source CMS dat wordt gebruikt door onder andere Tesla, de Australische overheid en talloze universiteiten. Drupal is een van de meest gebruikte CMS'en ter wereld met een community van ruim 35.000 ontwikkelaars die het systeem up-to-date, veilig en flexibel houden.