Route en parkeren

U bent van harte welkom op onze locatie in de Brightlands Smart Services Campus. Een bruisende omgeving waar bedrijven en instellingen werken aan slimme oplossingen voor complexe vragen.

 

Te voet, per fiets en via openbaar vervoer

De hoofdentree van de Brightlands Smart Services Campus is gelegen aan de Smedestraat 2, Heerlen. Hier vindt u ook de fietsenstalling.
Let op: deze ingang is niet toegankelijk met de auto. 

Komt u met de trein? Reis dan naar Station Heerlen. Vanaf daar loopt u ongeveer 10 à 15 minuten naar de campus. De snelste reis vanaf uw locatie via het openbaar vervoer ziet u via 9292.

Reserveer een parkeerplaats

Komt u met de auto? Vergeet niet dit ons te laten weten. We reserveren dan een plek voor u op de bezoekersparkeerplaats van de Campus. 

Navigeer naar: APG, Oude Lindestraat 70, Heerlen om de bezoekersparkeerplaats te bereiken.

Volg het onderstaande kaartje naar de bezoekersparkeerplaats aan de noordzijde van de Brightlands Smart Services Campus. U rijdt door aan de achterzijde van het gebouw (snelwegzijde) tot u bij de slagboomkomt waar u kunt binnenrijden met behulp van automatische kentekenherkenning of de toegestuurde code. 

Vanaf de parkeerplaats loopt u buitenom naar de hoofdentree van de Campus, volg de bewegwijzering. 

Overzichtsfoto van de Brightlands Smart Services Campus op het terrein van APG in Heerlen Overzichtsfoto van de Brightlands Smart Services Campus op het terrein van APG in Heerlen