Organisaties digitaal succesvoller maken

Digitale transformatie is in volle gang en is onvermijdelijk. Elke sector, elke organisatie krijgt er mee te maken. Simpelweg omdat het gedrag van consumenten verandert.

Diensten als Spotify, AirBnb en Uber zorgen voor grote veranderingen in sectoren en werken in sommige gevallen zelfs disruptief. Hun concept is zo succesvol omdat digitalisering een integraal deel uitmaakt van hun primaire bedrijfsproces; de businessmodellen worden gedreven door klantbehoeften. Op hun beurt bepalen deze nieuwe diensten de verwachting die consumenten van andere organisaties hebben. 

Digitale transformatie

Betawerk helpt uw bedrijfsprocessen te digitaliseren en nieuwe businessmodellen te ontwikkelen. Zo blijft u competitief in de markt en aansluiten bij de veranderende behoeftes van uw klanten. Een servicegericht internet draait namelijk om het vinden van de ‘deal’ tussen de behoeftes van de klanten en de belangen van de organisatie. Het steeds vinden van een optimum van deze ‘deal’ stellen we centraal. 

Organisatieverandering

Het succes van een smart service staat of valt bij hoe het landt in organisatie en businessmodel. Wij begeleiden organisaties bij het digitaliseringsproces. Zo brachten we het businessmodel van Humankind, een kinderopvang met 450 locaties en 2000 medewerkers, naar het digitale tijdperk op basis van de Service Design-methode en ontwikkelden we voor het Maastricht UMC+ een prijswinnend online servicemodel.