Online marketingstrategie

Een goede Adwords-campagne of succesvolle leadgeneratie via Facebook kan niet zonder een gedegen strategie. Alleen heldere doelen leiden tot effectieve acties en meetbaar resultaat. Naast dat we organisaties helpen bij de uitvoering in het bereiken van meer online rendement, ontwikkelen we duurzame strategieën voor online marketing.

Experimenten en A/B-testing

In onze strategieën en uitvoering is veel ruimte voor experimentatie. Het is tegenwoordig eenvoudig ideeën of nieuwe concepten te toetsen, door bijvoorbeeld twee versies van één pagina met elkaar te laten concurreren. Of verschillende combinaties van beelden en teksten met Facebook-advertenties.  Zo bieden experimenten ook waardevolle input bij grotere marketinginvesteringen. Door bijvoorbeeld enkele variaties van een aankomende, grote mediacampagne vooraf te toetsen. 

Data-analyse

Met ons adagium 'meten, analyseren en optimaliseren’ dragen wij bij aan het online rendement van onze klanten. Daarbij laten we ons leiden door data. Die ontstaat uit goed ingerichte meetinstrumenten die het succes van uw online omgeving zo precies mogelijk meten. Wij richten uw analysetools in of finetunen deze, zodat de impact van online tools op uw bedrijfsdoelstellingen optimaal meetbaar zijn. We zijn thuis in alle gangbare monitoring- en analysetools (zoals Google Analytics, Tag Manager, Search Console, Optimize, Hotjar, OBI4wan) maar verdiepen ons ook graag in uw eigen toolset.

Hoger rendement uit efficiënte uitvoering

Zodra alle instrumenten in stelling zijn gebracht, starten we met uitvoering en optimalisatie zodat u een hoger online rendement behaalt.

Full-service internetbureau

Meer online succes is vaak niet alleen het effect van betere online marketing. Ons team helpt organisaties in de volle breedte: van digitalisering van organisaties en hun businessmodellen tot het en realiseren digitale diensten in de vorm van websites & apps.