Publicaties

De betawerk studio barst van ambitie en dat willen we graag laten zien! Dat doen we natuurlijk online, maar ook in de vorm van mooi verzorgde publicaties. Interesse? We sturen ze graag naar u op.

Betawerk cases

What does it feel like?

Wij werken iedere dag aan online projecten met uitstekende techniek én een aantrekkelijke look-and-feel. Daarbij houden we de focus op relevantie, eenvoud en kwaliteit. In deze uitgave presenteren we dan ook met trots recente projecten ter inspiratie. Aanvragen?

Betawerk case Kijkwijzer

7 x stof tot nadenken

Hoe krijg je de organisatie mee? Staat de klant écht centraal? Wat maakt jullie uniek? Op deze zeven kaartjes staan scherpe vragen die helpen bij het scherpstellen van uw online strategie. Met op de achterzijde steeds een inzichtelijke uitleg. Hiermee krijgt iedere brainstorm de essentiële focus! Aanvragen?

7 x stof tot nadenken

Emerce EGuide

Emerce Eguide logo

eGuide is dé portfolio-site van Nederlandse interactieve bureaus met aansprekende cases en bureau-informatie. Naast de site wordt ook het eGuide Jaarboek uitgegeven, waarin Betawerk jaarlijks present is. eGuide is een initiatief van Emerce en wordt ondersteund door de branchevereniging DDA (Dutch Digital Agencies).

Emerce Eguide spread