Vakmanschap in creatie

We helpen u met het scherpstellen van uw online strategie en creëren hoogwaardige websites en apps.

Userstories schrijven
Ivo in sessie met Brandweer Zuid-Limburg
Ivo in sessie met Brandweer Zuid-Limburg
Ivo in sessie met Brandweer Zuid-Limburg
Ivo in sessie met Brandweer Zuid-Limburg
Ivo in sessie met Brandweer Zuid-Limburg
Bert en Joshua
Martijn en Joshua
Joshua, Kristaps en Bert
Maurice en Krijn
Jeroen en Martijn

Slimme oplossingen in co-creatie

Betawerk is altijd nieuwsgierig naar mensen en organisaties met prikkelende ideeën en niet voor de hand liggende vragen. Deze vormen de start van een proces; een samenwerking waarin co-creatie centraal staat.

Wij komen samen tot de kern

Service Design Thinking, user stories en customer journeys

Waar draait het nu om? Wat wilt u bereiken? En voor wie doet u het eigenlijk? Wat is de meerwaarde voor hen? Vragen waarop wij samen met u de antwoorden vinden. Dat doen we door Service Design Thinking. We verzamelen user stories, brengen de customer journey in kaart, brengen andere stakeholders aan tafel en testen ideeën uit. Kortom: We ontwikkelen een online strategie die helemaal aansluit op de behoefte van de eindgebruiker en die past binnen de context van uw organisatie. Dat is ons vakmanschap.

gebruiksvriendelijkheid in optima forma

Wij gebruiken het Drupal CMS om de online strategie in vernieuwende en aansprekende digitale tools, zoals websites en apps. Drupal is één van de meest gebruikte ontwikkelsystemen ter wereld, geroemd om zijn flexibiliteit en kwaliteit. Niet alleen levert het werken met Drupal hoogwaardige en gebruiksvriendelijke sites en applicaties voor uw doelgroep op; het biedt ook de technische infrastructuur die het voor u makkelijk maakt om ermee te werken. 

nazorg

Wij stoppen niet als het project klaar is. Onze mensen staan 24 uur per dag klaar om eventuele problemen op te lossen, om u te helpen met vragen en om u te ondersteunen in het dagelijks gebruik van de door ons ontwikkelde sites en applicaties. Bijvoorbeeld door het geven van training of door het inschakelen van contentmakers, zoals tekstschrijvers.